Genk wil absoluut Europa in en niet enkel omwille van de centen

25 augustus 2016 11:00

Racing Genk wil zich absoluut verzekeren van een stek in de Europa League. Vanavond wacht hen nog een laatste hindernis: Lokomotiva Zagreb.

Genk gaf vorige week een 0-2 voorsprong uit handen en liet zo een fantastische uitgangspositie schieten. 2-2 is nog niet slecht, maar toch wordt het vanavond opletten voor de snelle counters van de Kroaten.

“Als je 0-2 voorstaat op verplaatsing heb je heel mooie vooruitzichten. Jammer genoeg werd het nog 2-2. Dat is nog altijd een goed resultaat, alleen vloek je wel eens als je weet dat het 0-2 stond", blikt Trossard terug.

“We wisten dat zij een counterploeg zijn en dan werden wij twee keer op de counter koud gepakt. Dat is natuurlijk zuur. Zij moeten hier nu wel komen winnen.”

Vanavond wordt Trossard opnieuw aan de aftrap verwacht

In Limburg wil men, na enkele seizoenen afwezigheid, opnieuw meespelen op het Europese toneel. Peter Maes noemde dit zijn belangrijkste wedstrijd als coach van Genk. Hij heeft een jonge groep onder zich en de ervaring die zijn spelers kunnen opdoen in Europa is onbetaalbaar.

Maes kan straks geen beroep doen op Buffel en Castagne, zij zijn allebei geblesseerd. Kebano zit opnieuw in de selectie, maar zit met transferbeslommeringen in het hoofd. Wellicht kiest de Limburgse veldheer voor de elf die met 0-3 wonnen op het veld van Lokeren.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 85,80 euro als KRC Genk wint
  • 420 euro als Lokomotiva Zagreb wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Robby Morren

Europa League \\ KRC Genk \\ Lokomotiva
 
 
Reacties.