Bayern haalt meteen uit en vreet Bremen op met huid en haar

26 augustus 2016 22:38

De kampioen in Duitsland lijkt gekend, al na één wedstrijd in het nieuwe seizoen. Bayern München mocht immers de debatten openen tegen Werder Bremen en zorgde voor een doelpuntenkermis.

Xabi Alonso opende meteen met een wereldgoal, die kan u hier nog eens bekijken. Amper dertien minuten maakte Lewandowski er al 2-0 van. Bij Werder Bremen liep het al dun door de broek, maar Bayern liet de kanonnen zwijgen tot aan de rust.

Lewandowski en Müller in bloedvorm

Na de koffie zouden de jongens van Carlo Ancelotti minder lief zijn voor de bezoekers. Lewandowski maakte er al na één minuut 3-0 van en daarna was het echt dweilen met de kraan open. Thomas Müller verdient ook een vermelding met twee assists.

Na goals van Lahm en Ribéry gingen we naar de forfaitscore en nog was het niet gedaan. Bayern kreeg nog een strafschop en Lewandowski zorgde voor zijn tweede hattrick op een week tijd. Supervorm. De tegenstand, als die er al is, van Bayern weze gewaarschuwd.