Michel Preud'homme kan Ferrera doodsteek toedienen: "Niet aangenaam"

27 augustus 2016 08:24

Club Brugge krijgt zondagnamiddag Standard over de vloer. Bij de bezoekers uit Luik ligt Yannick Ferrera zwaar onder vuur. Er doen steeds meer geruchten de ronde dat het bestuur van Standard op zoek is naar een vervanger voor de ex-coach van Charleroi en STVV.

Op zijn wekelijkse persbabbel ging Michel Preud’homme kort in op het onderwerp. “Het is geen aangename situatie voor Yannick. Maar als trainer weet je dat zoiets je kan overkomen. Ik moet eerlijk zeggen: ik vind dat hij ondanks alles wat ik lees en hoor toch sterk in zijn schoenen staat. Hij gaat goed met die situatie om”, aldus Preud’homme.

Willen of niet, de trainer van Preud’homme kan zijn voormalige assistent komende zondag wel de doodsteek geven. “Daar ben ik absoluut niet mee bezig”, benadrukte de trainer van Club onmiddellijk. “Ik wil gewoon de drie punten in Brugge houden, meer niet.”

"Niet mijn verantwoordelijkheid" - Michel Preud'homme

“Alles wat bij Standard gebeurt, is niet mijn verantwoordelijkheid. Zulke zaken maken nu eenmaal deel uit van het voetbal en van het bestaan als trainer”, besloot Preud’homme.

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
Reacties.