Wat met Verhulst? "Hij reageerde erg teleurgesteld"

28 augustus 2016 08:20

Toch een vreemd zicht, daar in Lokeren zaterdagavond. Barry Boubacar Copa stond immers voor het eerst in bijna een jaar in doel. Een hele verrassing, niet in het minste voor Davino Verhulst zelf.

Het zal je maar overkomen, je keept de vier eerste wedstrijden van het seizoen en denkt dat je vertrokken bent. Je komt bij de materiaalman en ziet dat niet jouw favoriete kleur shirt -doelmannen zijn gewoontedieren- klaar ligt, maar hetgeen Copa gekozen heeft.

Pas vlak voor de wedstrijd

Copa? Jawel Copa. De Ivoriaan werd door Georges Leekens opnieuw in de basis gedropt, bijna een jaar na zijn laatste optreden. Daarbovenop zonder uitleg aan de man die terug naar de bank moest. "We hoorden het net voor de wedstrijd", aldus De Sutter.

Davino moet de komende weken tonen dat hij terug eerste doelman kan en wil worden

Achteraf kwam Leekens met een uitleg, hij wou meer ervaring om de onuitgegeven defensie te sturen. Copa heeft zes jaar meer op de teller, maar na 183 wedstrijden mag je dat van Verhulst toch ook verwachten?

"Hoe Davino reageerde? Heel ontgoocheld, wat terecht is. Dat hij het toen pas wist? Dat is de keuze van de trainer. Davino moet nu de komende weken tonen dat hij opnieuw eerste doelman kan en wil worden", sloot De Sutter af.

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ Moeskroen
 
 
Reacties.