Genk heeft vervanger voor Kebano beet voor twee miljoen euro

28 augustus 2016 09:16

Genk heeft snel werk gemaakt van de opvolger voor Neeskens Kebano. De transfer van Timo-Sven Susic is zo goed als rond. De Bosniër reist vandaag naar België om er zijn medische testen af te leggen.

Genk heeft een akkoord bereikt met Hajduk Split over een transferprijs van twee miljoen euro. Daarvan houdt Hajduk zelf ongeveer 1,4 miljoen over, want de rest gaat naar zijn vorig team. Susic speelde in de jeugd al twee jaar voor Genk, maar vertrok toen naar Standard en vervolgens naar Hajduk.

Morgen legt hij zijn medische testen af, waarna hij waarschijnlijk zal voorgesteld worden. Voor de 24-jarige aanvallende middenvelder ligt er een loon van 450.000 euro klaar in Limburg. Hij moet het vertrek van Neeskens Kebano gaan opvangen, die voor 4,5 miljoen naar Fulham vertrok. Voor Leandro Trossard dus weer een stevige concurrent.

Susic is ook Bosnisch international. Hij heeft ook de Belgische nationaliteit, maar koos in 2013 voor de Bosnische nationale ploeg. Hij speelde wel in de jeugd voor België.

Opnieuw een stevige concurrent voor Leandro Trossard

Manuel Gonzalez

Europa League \\ Hajduk Split
 
 
Reacties.