Ons team van de speeldag in de Super League: Anderlecht, Genk en Standard met drie speelsters, ook eentje van Leuven en Heist

09 september 2016 12:20

Speeldag 4 in de Super League staat voor de deur, hoog tijd om dus even terug te blikken naar de bepalende speelsters van speeldag 3. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Doelvrouw:

In doel zetten we opnieuw Lynn Senaeve, die op eigen houtje ervoor zorgde dat de score in Heist - Genk niet hoger opliep dan 0-2. Met een drietal goede reddingen zette ze haar prestaties in de verf, al leverde het geen punten op.

Verdedigsters:

Achterin posteren we deze speeldag vier speelsters. Britt Vanhamel was alweer een lichtpuntje bij OH Leuven, maar haalt de selectie net niet.

Doen dat wel: Aline Zeler en Laura Deloose (net als vorige speeldag) en verder ook Lore Vanschoenwinkel en Nicky Van Den Abbeele. Allen hielden ze met hun team een clean sheet.

Middenveld:

Het middenveld dan, waar Charlotte Tison er ei zo na opnieuw bij was. Riete Loos en Anaïs Bey-Temsamani speelden vrij laag op het veld, maar deden het vandaar erg goed.

Lien Mermans en Davinia Vanmechelen waren bij Genk en Standard dan weer de draaischijven, die voor aanvoer naar voor zorgden. Ook zij verzilveren zo hun eerste nominatie.

Aanvalsters:

Voorin konden we niet naast Sanne Schoenmakers, die er twee maakte OH Leuven. Naast haar krijgt ook Anaëlle Wiard een plekje, want ze dook in Tienen altijd in het goede gat.

Aernout Van Lindt

Eva's Tienen \\ Dames OHL \\ Standard de Liège \\ Anderlecht \\ KSK Heist \\ KAA Gent Ladies \\ KRC Genk Ladies
 
 
Reacties.