Is dit nu al de volgende trainer uit de Jupiler Pro League die moet ophoepelen?

12 september 2016 07:26

Standard nam vorige week afscheid van Yannick Ferrera, maar de kans is groot dat er snel nog een trainer uit de Jupiler Pro League de bons krijgt. Glen De Boeck moet namelijk vrezen voor zijn job.

De trainer van Moeskroen zag zijn team amper 3 op 18 pakken en daardoor is de Henegouwse club momenteel voorlaatste in de stand. Een teleurstellende start van het seizoen en dan wordt er natuurlijk snel naar de coach gekeken.

Het is dan ook mogelijk dat De Boeck niet lang meer aan het roer staat bij Moeskroen. Het Laatste Nieuws weet dat er al gesprekken met mogelijk opvolgers – Mircea Rednic en José Riga – plaatsvonden. Beide heren werden gepolst om De Boeck op te volgen, maar het is niet duidelijk of ze dat ook meteen zullen doen.

"Geen reden om het werk van De Boeck in twijfel te trekken" - Paul Allaerts

Algemeen directeur Paul Allaerts sprak in de krant alvast zijn vertrouwen uit in zijn coach. “Onze start is matig, maar er is geen reden om het werk van De Boeck in twijfel te trekken. Het is belangrijk dat hij zich, samen met de staf, sereen kan voorbereiden op de match tegen Westerlo.”

Redactie

Jupiler Pro League \\ Moeskroen
 
 
Reacties.