Ons team van de week in de Super League: Standard, Genk, Gent en OHL met meerdere speelsters

12 september 2016 20:02

Speeldag 4 in de Super League is voorbij, hoog tijd om dus even terug te blikken naar de bepalende speelsters van de drie wedstrijden. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Doelvrouw:

In doel zetten we Meykens, die ervoor zorgde dat het in Tienen - Genk bij 0-2 bleef en geen 0-8 werd. Keer op keer redde ze puik om de score niet zwaarder te laten oplopen.

Verdedigsters:

Achterin posteren we deze week vier speelsters. De hele leuvense defensie presteerde tot minuut 93 erg sterk, we kiezen voor Van Poppel op linksachter (maar ook Van Der Motte, Vanhamel of Raemdonck hadden hier kunnen staan).

Zeler en Courtois namen Standard in Anderlecht op sleeptouw, Vanwynsberghe is helemaal terug na een moeilijk jaar en deed alles op slot bij AA Gent.

Middenveld:

Het middenveld dan, waar bijzonder veel teams sterk presteerden. Vooral de Genkse driehoek bleef bij, Paulus en Mermans krijgen een stekje in het elftal. Van Doren deed het dan weer goed als extra slot op de deur bij OH Leuven.

Aanvalsters:

Maar in minuut 93 was het toch opnieuw Van Gorp die haar vijfde van het seizoen maakte en zo blijft renderen in de Gentse aanval. Ook Duijsters en Schoenmakers krijgen een stekje in ons elftal.

Aernout Van Lindt

Eva's Tienen \\ Dames OHL \\ Standard de Liège \\ Anderlecht \\ KSK Heist \\ KAA Gent Ladies \\ KRC Genk Ladies
 
 
Reacties.