Weiler doet oproep aan fans: "Ik begrijp niet dat ze Nuytinck uitfluiten"

14 september 2016 16:12

René Weiler is niet van plan zijn elftal te wijzigen voor de wedstrijd tegen Qabala. Centraal in de verdediging blijft dus Bram Nuytinck staan. En Weiler had een oproep voor het Anderlechtse publiek in verband met hem.

Bram Nuytinck heeft er gelegen bij de fans. Die floten hem zondag in het duel tegen Charleroi uit na een paar ongelukkige interventies. René Weiler sprak er zich woensdag over uit. "We hebben het ook al gehad met Steven Defour", begon Weiler. "Ik begrijp dat niet. Het publiek zou de spelers altijd moeten steunen."

Hij speelde niet zijn beste match, maar ook niet in die mate dat hij uitgefloten moest worden of zo bekritiseerd moest worden in de pers

Nuytinck zelf blijft dus staan tegen Qabala. Hem er nu afnemen, zou volgens Weiler hem helemaal de put in duwen. "Ik heb de indruk dat Bram mentaal sterk is en we doen er alles aan om dat zo te houden", aldus de Zwitser.

En ook de pers kreeg nog een veeg uit de pan. "Hij speelde niet zijn beste match, maar ook niet in die mate dat hij uitgefloten moest worden of zo bekritiseerd moest worden in de pers", vond Weiler.

Johan Walckiers

Europa League \\ Anderlecht \\ Qäbälä
 
 
Reacties.