Renard trapt stevig na op Ferrera: "Zijn protégés haalden hun niveau niet meer, omdat ze wisten dat ze niet naast de ploeg zouden vallen"

15 september 2016 12:25

Yannick Ferrera werd vorige week door Standard ontslagen. Met het Europese verhaal op komst kwam Olivier Renard nog eens terug op de redenen van dat ontslag. En de ex-coach wordt zwaar aangepakt.

"Ik ving al een hele tijd negatieve signalen op vanuit de kleedkamer", aldus Olivier Renard in Het Laatste Nieuws. "Het zijn de spelers die naast de ploeg vallen die vaak de sfeer bepalen. Ik heb de voorbije weken psycholoog moeten spelen."

Renard: "Een ploeg kan niet draaien als je voor drie-vier spelers alles doet en de rest zich niet betrokken voelt"

Meerdere spelers hebben meermaals hun vertrouwen in de coach uitgesproken: "Ik ken geen enkele speler die met een microfoon onder zijn neus iets anders zou beweren. Een ploeg kan niet draaien als je voor drie-vier spelers alles doet en de rest zich niet betrokken voelt."

Renard haalt dan ook bijzonder scherp uit: "De protégés van Yannick haalden ook niet meer hun niveau, want ze wisten dat ze toch niet naast de ploeg zouden vallen."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Charleroi \\ Standard \\ Celta De Vigo \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.