Extra Time-panel hard voor technisch directeur Racing Genk: "Dit vind ik niet kunnen" en "Daar erger ik me donkerblauw aan"

20 september 2016 09:52

De gemoederen geraakten zondag na Racing Genk tegen Anderlecht verhit. Technisch directeur Dimitri De Condé liet zich ongelukkig uit over scheidsrechter Jonathan Lardot.

"Ofwel is het slechte wil, ofwel is hij onbekwaam. Dan hoop ik eigenlijk dat het het tweede is", vertelde De Condé. De uitspraak kwam maandagavond ook ter sprake in Extra Time.

"Hij mag dit zeggen als hij dat bij Genk-Zulte Waregem ook gezegd had over ref Joeri Van de Velde. Die had toen altijd rood moeten geven aan een Genk-speler Colley die Cordaro onderuit trapte. Mocht hij dan gezegd hebben: 'Van de Velde is onbekwaam'. À la limite. Maar dit vind ik echt niet kunnen."

Part of the game

Ook Vandenbempt had er een duidelijke mening over. "In de beoordeling van een scheidsrechter die een fout heeft gemaakt is het altijd keihard. Hij is meteen onbekwaam. Maar als het over de eigen spelers gaat, is het altijd 'part of the game'. Daar erger ik me donkerblauw aan."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KRC Genk
 
 
Reacties.