OH Leuven ondanks laatste plaats in 1B vol vertrouwen naar Anderlecht

20 september 2016 11:50

OH Leuven staat na zes speeldagen in eerste nationale B helemaal onderaan de stand. Toch zijn ze bij de Leuvenaars nog niet in paniek. En de match tegen Anderlecht? Die kan misschien net van pas komen voor OHL.

"We hadden afgelopen week hard getraind, zodat we na de match tegen Antwerp enkele dagen vrij konden zijn", aldus doelman Gillekens. "Zo kunnen we ons klaarstomen voor de Beker van België."

Niets moet, alles mag daarin tegen het grote Anderlecht. Dat beseft ook Jeroen Simaeys, hoewel: "Ach, we zien wel wat het geeft. Misschien kan het een bevrijdend gevoel geven als de druk minder is, maar we willen van elke match het beste maken en proberen te winnen.

Loemba: "Laat ons eens winnen en dan zijn we vertrokken"

Het geloof is er in ieder geval wel nog: "Er zijn geen signalen vanuit de groep dat het niet goed gaat. We werken hard en we doen ons best, maar we hebben nog niet altijd gekregen wat we verdienden." Iets wat overigens ook Yannick Loemba maar al te goed begrijpt.

"Het is nu niet het moment om ons door druk te laten afmaken, we moeten rustig blijven. Laat ons eens een keertje winnen en dan ben ik zeker dat we vertrokken zijn. We hebben misschien soms wat te weinig vertrouwen, maar we mogen gerust in onszelf blijven geloven. Misschien dat we tegen Anderlecht al iets kunnen laten zien, dat zal sowieso een heel ander soort wedstrijd zijn."

Aernout Van Lindt

Beker van België \\ Anderlecht \\ OH Leuven
 
 
Reacties.