Voor vorst, voor vrijheid en voor groepswinst

20 september 2016 11:00

De Belgian Red Flames zijn al geplaatst voor het EK, maar spelen vanavond nog een galawedstrijd tegen Engeland. Hoewel: het gaat wel degelijk nog om de knikkers. We tekenen - uiteraard - ook deze keer present voor live-verslaggeving.

Het is en blijft uniek, de manier waarop de Flames in enkele jaren tijd van een modale meeloper naar een subtopper zijn uitgegroeid. Sinds de eerste match onder de nieuwe naam (een 2-0 thuiszege in het Koning Boudewijnstadion tegen Albanië) zijn er reuzenstappen gezet.

Vanavond tegen Engeland kunnen de Flames nogmaals bewijzen dat ze ook tegen grote landen aardig kunnen meevoetballen, zoals ze eerder ook al in Rotherham bewezen en tegen Canada, Noorwegen en Nederland.

Op het EK zullen de Flames mogelijk nog landen tegenkomen van een ander kaliber (Duitsland en Frankrijk), maar ook daar kunnen de Flames enkel van leren. En de komende 10 maanden zijn er nog veel mogelijkheden om aan verschillende zaken te sleutelen.

Wie pakt de punten aan Den Dreef? De groepswinst hangt er vanaf. Een gokje op Engeland kan je 1,81 keer je inzet opleveren, maar een gelijkspel of Belgische overwinning maakt van je gratis bonus van 60 euro meteen 228 euro. Waag dus zeker je kans via ons!

Aernout Van Lindt

België \\ Engeland
 
 
Reacties.