Mazzu over zijn flirt met Standard: "Ik ben erg ontgoocheld"

22 september 2016 19:24

Felice Mazzu is één van de trainers in de Belgische competitie die er ieder seizoen opnieuw maar in slaagt om een competitieve ploeg te smeden die kan meedingen naar een plaats in play-off 1. Eén keer stond Mazzu dicht bij een overstap naar Standard, maar die kwam er uiteindelijk niet.

Het is iets waar Mazzu liever niet meer aan terugdenkt, maar toch raakte die zaak hem meer dan iedereen zou denken. “Ik ben erg ontgoocheld door het gebrek aan vertrouwen dat je kan hebben in het eersteklassevoetbal. Dat heeft me héél erg geraakt”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

“Mensen die je dacht te kunnen vertrouwen, maar die je niet kon vertrouwen. Plus de manier waarop de pers daarop gesprongen is, een goed verhaal ruikend, zonder rekening te houden met de impact die dat op mensen uit mijn omgeving zou hebben.”

"Die dag heb ik mijn naïviteit verloren" - Felice Mazzu

“Ik probeer nog altijd open te praten, maar het is erg moeilijk geworden om nog mensen echt te vertrouwen, terwijl dat voordien vanzelfsprekend was voor mij. Voor mij was het heel gewoon om open te praten, tot op die dag. Die dag heb ik mijn naïviteit verloren”, besluit Mazzu.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Standard
 
 
Reacties.