Leandro Trossard: Beter dan de 1 op 8 van vorig jaar, een 6 op 8 als ik er boenk op zit"

23 september 2016 16:00

Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een pronostiek van de speeldag. Elke week neemt een smaakmaker van de Jupiler Pro League het op tegen onze redactie met maar één doel: beter doen dan de 6 op 8 die Laszlo Köteles vorig seizoen neerzette.

Michiel Jonckheere en Birger Verstraete pakten al uit met een even hoge 6 op 8. En dus ligt de lat voor Leandro Trossard en de anderen die volgen hoog. "Mijn doel is beter doen dan de 1 op 8 van vorig jaar", vertelt de vleugelaanvaller van KRC Genk met de kwinkslag bij Voetbalkrant.com.

Ik ga drie keer voor een risicovol gelijkspel

"Een 6 op 8 of beter kan, maar ik ga drie keer voor een risicovol gelijkspel. Net omdat het zo'n moeilijk te voorspellen wedstrijden zijn. De uitslagen zullen er dus boenk moeten op zijn."

Alle clubs uit de G5 gaan volgens Trossard met de zege aan de haal. "Club Brugge zal buitenshuis het tij eens moeten keren en Standard wil met een overwinning de morrende fans stil krijgen. Kortrijk is voor ons een moeilijke verplaatsing, maar met de kwaliteit die we hebben, kunnen we er winnen."

Trossard versus Voetbalkrant.com

Speeldag 8Leandro TrossardVoetbalkrant.com
Moeskroen - Club Brugge22
W-Beveren - LokerenX1
Gent - STVV11
Mechelen - Zulte WaregemXX
Charleroi - OostendeX1
Standard - Eupen11
Kortrijk - Genk2X
Anderlecht - Westerlo11

Klassement

Birger Verstraete en Michiel Jonckheere 6/8
Siebe Schrijvers 5/8
Timothy Derijck en David Hubert 4/8
Tom De Sutter en Hendrik Van Crombrugge 3/8

Bekijk hier de pronostiek van onze redactieleden in detail.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ STVV \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ Eupen \\ KV Oostende \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.