Geld zegt niet alles, maar zo ziet de rangschikking eruit in vergelijking met de marktwaardes

23 september 2016 11:45

Geld zegt niet alles, maar het kan natuurlijk wel helpen. Bij het uitbouwen van je kern natuurlijk. Al zegt een transfersom of een marktwaarde natuurlijk niet altijd alles van of over een speler.

Zo slaagt ene Francky Dury er in om steevast zijn spelers beter te maken dan ze soms bij andere ploegen uit de verf komen. Zo slaagt hij erin om met een spelerskern ter waarde van 23 miljoen voorlopig bovenaan te staan in het klassement.

Doen het ook goed in vergelijking met hun transferwaarde? Eupen, dat volgens Transfermarkt.de de kleinste marktwaarde heeft en toch in de lagere middenmoot kampeert.

En ook Kortrijk, Charleroi en Mechelen doen het goed met al bij al weinig miljoenen aan waarde. We lijsten het even op en zien dat Club Brugge en Genk onder hun waarde staan gerangschikt.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ STVV \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ Eupen \\ KV Oostende \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.