Siebe Schrijvers had de ballen om zijn penalty te scoren, maar: "Dat is ook het pijnlijke"

26 september 2016 17:53

Waasland-Beveren sleepte in het slot van de derby tegen Sporting Lokeren een punt uit de brand, met dank aan een penaltygoal van Siebe Schrijvers. Nochtans hadden de troepen van Stijn Vreven misschien wel meer verdiend.

"Gelukkig had Siebe de ballen om onze strafschop binnen te trappen", liet Vreven na het 1-1-gelijkspel al optekenen. (Dat leest u hier) De Leeuwen moesten tegen de gang van het spel in achtervolgen, want de Wasico had anders kunnen uitdraaien.

Een derby speel je niet, die win je

"We creëerden de meesten kansen en gaven er amper twee weg. Als je dan met één punt achterblijft, is dat een pijnlijke vaststelling", aldus Schrijvers. "Dit resultaat is niet waar we op hadden gehoopt. Een derby speel je niet, die win je."

Met de puntendeling schoten zowel W-Beveren als Lokeren niets op. Maar op de Freethiel blijft alles vooralsnog rustig. "Tja, Lokeren is een ploeg die meer ambitie heeft dan W-Beveren. Al konden wij met de wedstrijden die we al speelden zeker hoger staan dan nu. Deze match was er één van", besluit Schrijvers.

Schrijvers was zaterdag in elke Beverse aanval betrokken

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ SK Beveren
 
 
Reacties.