Gaat Genks belofteninternational mentaal ten onder? "Alex McLeish plaatste hem op een voetstuk, Peter Maes is een ander type coach en daar heeft hij het moeilijk mee"

27 september 2016 08:00

Racing Genk sluit de rangen na de 0 op 9 in de Jupiler Pro League. De defensie van de Limburgers kwam na de 4-1-pandoering bij KV Kortrijk zwaar onder druk te staan.

Exponent van het verlies in het Guldensporenstadion was rechtsachter Timothy Castagne. De Belgische belofteninternational lijkt niet door te groeien in de Luminus Arena. Een opeenstapeling van blessures ligt aan de basis, anderzijds valt op dat de vleugelverdediger onder Peter Maes nooit nog zijn beste niveau van voordien haalde.

Zich goed in zijn vel voelen

"Dat klopt ook", vertelt zijn manager Zénon Mélon in Het Laatste Nieuws. "Timothy moet zich goed in zijn vel voelen om goed te presteren. Hij is heel erg gevoelig en vertrouwen is voor hem nog belangrijker dan voor andere spelers."

"Alex McLeish plaatste hem op een voetstuk en haalde het beste in hem naar boven. Peter Maes is een ander type coach, iemand die er constant bovenop zit en daar heeft Timothy het heel moeilijk mee."

Redactie

Europa League \\ KRC Genk
 
 
Reacties.