Verdediging KV Oostende moet zich zorgen beginnen maken: "Dit kan niet"

28 september 2016 19:59

Yves Vanderhaeghe heeft een aantal conclusies getrokken uit de wedstrijd tegen Charleroi en daar zullen er een paar het gelag voor betalen. Vooral verdedigend kon de coach er niet om lachen.

Vanderhaeghe vond Oostende immers te mak in Charleroi. "We hebben die wedstrijd geanalyseerd en de spelers gewezen op de pijnpunten. Vooral de manier waarop we daar twee goals slikken, kan écht niet. Dat heb ik de spelers ook duidelijk gemaakt. Sowieso moet ons spelniveau omhoog", aldus Vanderhaeghe op de eigen website.

En hij heeft ook al veranderingen in het hoofd. "Wellicht voer ik hier en daar wel een wijziging door. In Charleroi was ik consequent en behield ik het vertrouwen in de elf die de zege pakten tegen AA Gent. Het is niet omdat we de woensdag wonnen op het veld van tweedeklasser Antwerp dat ik in Charleroi mijn ploeg moest omgooien hé."

Bepaalde jongens hebben tegen Antwerp punten gescoord - Yves Vanderhaeghe

"Maar bepaalde jongens hebben wél punten gescoord op Antwerp en daar zal ik na de verliesbeurt in Charleroi zeker rekening mee houden. Hoe dan ook zal ik weer spelers moeten ontgoochelen. Ik kan er maar 18 opnemen in de kern en er kunnen er slechts 14 spelen. Maar dat zijn keuzes voor de trainer hé (lacht)."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ KV Oostende
 
 
Reacties.