Onze mening: gebakkelei in de Clasico, Reviewcommissie zal zijn werk hebben

03 oktober 2016 11:54

De Reviewcommissie komt vandaag waarschijnlijk samen voor speeldag 9 in de Jupiler Pro League. We zijn benieuwd wie ze gaan oproepen, maar wij zagen wel een aantal fasen die onder de loep kunnen worden genomen.

Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie kunnen worden bekeken. Die vergelijken we dan steeds met wat de Reviewcommissie uit zijn hoed tovert. Ook deze week zagen we weer een en ander passeren, de Reviewcommissie zal dus zijn werk hebben bij het nakijken.

Fai en Badji

In de Clasico was het koekenbak. Fai kwam met een doldwaze tackle op Stanciu en lijkt een echte zekerheid voor deze rubriek, Badji ging tien seconden na zijn invalbeurt al met zijn voet in het gezicht van Dossevi. Onbewust, maar idioot én gevaarlijk.

Croizet

Op het halfuur trakteerde Croizet zijn belager Colley op een elleboogje. Benieuwd of de Reviewcommissie dat gezien heeft en vooral: was het zwaar genoeg om een straf uit te spreken?

Quid Rits?

Ja, Mats Rits had gisteren een rode kaart kunnen krijgen voor handspel in de eigen zestien op bezoek bij Genk. Maar hij bracht op geen enkele wijze de tegenstander in gevaar en zal dus ook niet worden opgeroepen.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ STVV \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ KV Oostende \\ OH Leuven \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ SK Beveren \\ Congo DR
 
 
Reacties.