Wilmots liet hem links liggen, Martinez ook: "Na het gemiste WK in Brazilië heb ik niemand meer gehoord van de bond"

08 oktober 2016 09:39

De Rode Duivels namen vrijdagavond makkelijk de maat van een flauw Bosnië-Herzegovina. De ploeg van Roberto Martinez vindt zijn draai en Thibaut Courtois hield de nul. Zijn voormalige ploegmakker Koen Casteels kijkt met gemengde gevoelens toe.

Casteels is sinds het begin van dit seizoen eerste doelman bij VfL Wolfsburg. In tegenstelling tot Matz Sels (Newcastle United) en Simon Mignolet (Liverpool) speelt de ex-speler van KRC Genk op dit moment wél bij zijn club. Toch twijfelt Martinez op dit moment nog niet aan zijn doelmannen.

“Ik moet toegeven dat het een kleine ontgoocheling is dat ik er niet bij ben”, zegt Casteels in Het Nieuwsblad. “Precies omdat ik een hoog niveau haal in de Bundesliga. Na het gemiste WK in Brazilië heb ik niemand meer gehoord van de bond.”

"Logisch dat ik er nu meer op had gerekend" - Koen Casteels

Net omdat Mignolet en Sels vlak voor deze interlandbreak op de bank belandden, hoopte Casteels op een selectie. “Dat zou het meest logische geweest zijn, ja. Bij de vorige selectie haaden wij nog maar één competitiewedstrijd gespeeld, terwijl ze in Engeland al vee langer bezig waren. Dan is het logisch dat ik er nu meer op had gerekend.”

Redactie

Bundesliga \\ België \\ Bosnië-Herzegovina
 
 
Reacties.