Match van de laatste kans voor Stijn Vreven? "Dat denk en hoop ik niet"

15 oktober 2016 15:33

Met Siebe Schrijvers, Floriano Vanzo en Merveille Goblet leverde Waasland-Beveren drie internationals af voor de Belgische beloften. Net op het moment dat de Waaslanders herstelden van de geïncasseerde klap bij Westerlo (1-0-verlies).

"Westerlo was een zware pil om te slikken", vertelt Schrijvers aan Voetbalkrant.com. "Dus was het misschien goed om even weg te zijn. Bij de Belgische beloften hangt een andere sfeer met jongens die in goeie ploegen spelen en veel winnen. Al veranderde dat na Montenegro ook weer."

"Anderzijds is het ook moeilijk om op zulke momenten je club te verlaten. Net dan wil je de koppen bij elkaar steken, maar ik heb er vertrouwen in dat ze dat deden. Tegen Eupen moeten we koste wat het kost winnen."

Ik zal altijd achter hem blijven staan - Floriano Vanzo

Hoewel W-Beveren dit seizoen goed voetbal op de mat bracht, staat coach Stijn Vreven onder druk. Een nederlaag kan de positie van de Limburgse oefenmeester in gevaar brengen.

"Dat denk en hoop ik niet", pikt Floriano Vanzo in. "Ik denk dat Vreven het vertrouwen geniet van de hele spelersgroep en de club. Hij brengt ons de juiste mentaliteit bij dat hebben we nodig. Ik zal altijd achter hem blijven staan. Dankzij hem heb ik dit niveau bereikt en kon ik even proeven na de nationale beloften."

Vanzo en Schrijvers zullen tegen Eupen voor het verschil moeten zorgen

Diederik Geypen - Florian Holsbeek

Jupiler Pro League \\ Eupen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.