Preud'homme blij ondanks nederlaag: "Felicitaties aan mijn spelers"

15 oktober 2016 09:07

Mits wat meer meeval had Club Brugge vrijdagavond de volle buit meegepakt in het Stade du Pays de Charleroi. Maar blauw-zwart liet enkele kansen liggen en betaalde dat in de slotseconden cash. Spijtig puntenverlies, al was Michel Preud'homme toch tevreden.

“Ik moet beginnen met felicitaties”, stak Preud’homme van wal na de match in Charleroi. “Felicitaties aan Felice Mazzu en zijn ploeg en felicitaties aan mijn ploeg. Felicitaties aan mijn ploeg omdat de spelers het ondanks de vele afwezigen goed hebben gedaan. Dit was misschien wel de beste match van Club in Charleroi sinds ik er trainer ben, maar we verliezen wel.”

Preud’homme was best tevreden met het spel van zijn ploeg en hoopt dan ook zijn spelers het hoofd niet laten hangen na de nederlaag. “Mijn spelers hoeven niet in de put te zitten. Ik ben blij met hun prestatie en heb, net als de voorbije weken trouwens, de juiste mentaliteit gezien.”

"Hoop de zieken tegen dinsdag te recupereren" - Michel Preud'homme

“In het leven ken je nu eenmaal tegenslagen. Het is op zulke momenten dat je de rug moet rechten en moet opstaan. Tegen dinsdag (Champions League-wedstrijd tegen FC Porto, nvdr.) hoop ik de zieken Vormer, Limbombe en Gedoz te recupereren. En we proberen ook Diaby fit te krijgen.”

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Club Brugge
 
 
Reacties.