Anderlecht met Obradovic op linksachter? "Ik vraag hem elke dag of hij fit is"

16 oktober 2016 11:00

Om 18u krijgt Anderlecht Lokeren over de vloer. Na het verlies tegen Westerlo zoekt paars-wit naar eerherstel in eigen huis. Maar ook Lokeren - en vooral Georges Leekens - heeft de punten nodig.

Bij Anderlecht is het de vraag wie Alexandru Chipciu gaat vervangen. Zowel Diego Capel als Massimo Bruno komen in aanmerking, maar als wij een gok mogen wagen, staat straks Capel op de linkerflank. Weiler heeft immers nog niet veel goeds gezien van Bruno sinds die terugkeerde naar het Astridpark.

Acheampong is ook een mogelijkheid, maar dan moet weiler Obradovic voor het eerst in de ploeg droppen. "Ik vraag hem elke dag hoe het met hem gaat", zei Acheampong, die niet graag op de linksachter speelt. "Hij is misschien nog niet klaar voor de negentig minuten, maar hij kan wel al een dik uur aan", meent de Ghanees.

Aanvallend Lokeren?

Op de rechtsachter zal door de afwezigheid van Appiah nog steeds Spajic staan. Centraal op het middenveld zou Dendoncker verlost moeten zijn van zijn blessure.

De Sutter keert nog eens terug naar het Astridpark.

Georges Leekens kang een beroep doen op Jambor en Persoons. Maar er zijn genoeg wisselmogelijkheden. Benieuwd ook of Leekens het aandurft om met zowel Patosi, De Sutter, De Ridder en Coelho in het Astridpark te gaan spelen.

Een gokje op de Waaslanders wagen? Dat kan u al redelijk wat opbrengen, want u krijgt uw inzet maal 8 terug. Ga gauw bij UNIBET uw gratis welkomsbonus ophalen en ga aan de slag.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.