"We halen de trainers binnen die vorig jaar één en twee werden in de competitie"

17 oktober 2016 13:32

Björn Vleminckx brak zondag de ban in de partij tegen Oud-Heverlee Leuven. Met de verlossende 2-1 bezorgde hij interim-coach Wim De Decker zijn eerste overwinning als trainer. Vanaf maandag hebben David Gevaert en John Bico de sportieve touwtjes in handen.

De aanvaller van Antwerp vreest de nieuwe samenwerking tussen John Bico (sportief manager) en David Gevaert (T1) alvast niet. Bovendien is het niet de eerste keer dat Vleminckx tijdens het seizoen een trainer ziet komen en gaan.

"Niets nieuw voor mij. In Turkije heb ik in één seizoen eens vier of vijf trainers gehad", zegt Vleminckx. "Maar je weet dat de trainer altijd het eerste slachtoffer is bij mindere resultaten. Of Vanderbiest, De Decker of Gevaert en Bico nu aan het roer staan, ik zal mij altijd volledig geven."

In Turkije heb ik in één seizoen eens vier of vijf trainers gehad - Björn Vleminckx

"De samenwerking is iets ongewoon in België, maar misschien is het niet slecht omdat er bij een club als Antwerp altijd veel druk is. Zo wordt de druk wat meer verdeeld. Maar we halen natuurlijk de trainers binnen die vorig jaar één en twee werden in de competitie (nvdr, White Star werd 1e, Antwerp 3e)", besluit een ambitieuze Vleminckx.

Bart Ver Elst

2e klasse \\ Antwerp
 
 
Reacties.