Charlotte Laridon voorspelt: "Club Brugge heeft veel geblesseerden, maar ..."

21 oktober 2016 19:30

Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. En dit seizoen zetten we nog meer dan ooit in op vrouwenvoetbal. Dus ja, ook vrouwen mogen hun pronostiek doorgeven dit seizoen.

Voor de elfde speeldag kozen we voor een speelster van Egem: Charlotte Laridon. Zij probeert ervoor te zorgen dat het team het eerste seizoen in eerste nationale kan overleven.

Voorlopig draait het aardig, in de Beker van België is het team ondertussen zelfs al zeker van de kwartfinales, want bye in de eerste ronde.

Club Brugge is thuis moeilijk te kloppen

De match waar iedereen natuurlijk het meeste naar uitkijkt? Club Brugge - Anderlecht op zondagnamiddag. De klassieker, voor beide ploegen belangrijk. "Het zou kunnen tegenvallen, met al die geblesseerden", aldus Laridon. "Maar ik zie het wel goedkomen. Ik hoop het ook, want ik ben wel fan van Club Brugge."

"Wie play-off 1 haalt? Moeilijk te zeggen, maar ik kom uit bij de G5 en Zulte Waregem. Die zijn ook goed op dreef. Valt Oostende er dan uit? Ja, want anders moet een van de ploegen van de G5 eruitvallen. Standard misschien? Het zal in ieder geval allemaal dicht bij elkaar liggen."

De prono van Charlotte Laridon

Speeldag 11Charlotte Laridon
KV Oostende - Kortrijk1
Zulte Waregem - Lokeren1
Mechelen - Moeskroen1
Westerlo - Charleroi2
Club - Anderlecht1
Genk - STVV1
Standard - Waasland-Beveren1
Eupen - Gent2

Het klassement:

1. Corina Luijks 5 op 8
2. Elien Van Wynendaele, Britt Vanhamel en Febe Vanhaecke 4 op 8
5. Laura De Neve, Jana Janssens en Lore Vanschoenwinkel 3 op 8
8. Lauren Huys 1 op 8

Doe jij beter dan Lauren Huys of Corina Luijks? Waag dan ook je kans via UNIBET en toont dat je een echte kenner bent. Bovendien helpen we je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Aernout Van Lindt

 
 
Reacties.