Tijd voor actie bij Belgische clubs? Vazquez heeft spijt van transfer: "We zoeken oplossing"

21 oktober 2016 08:32

Zondag tijdens de topper tegen Anderlecht zal (waarschijnlijk) Victor Vazquez in de tribunes van Jan Breydel zitten. Het valt allemaal af te wachten wat zijn ploeg, Cruz Azul, zegt. Maar de voormalige smaakmaker zou graag zijn ex-ploegmaats en coach eens gedag komen zeggen.

Want Vazquez zit toch wat met spijt aangezien hij de Champions League mist. "Ik heb het Michel vaak genoeg gezegd: Ik heb er al die jaren mee voor gestreden en nu Club eindelijk Champions League speelt, kan ik er niet van genieten", zegt hij in HLN. "Maar ik ben blij voor Club. Oké, het is jammer dat ze nog geen punt konden pakken, maar ze hebben tenminste de kans om zich te tonen op het allerhoogste niveau. Dat kunnen niet veel andere clubs zeggen."

En Vazquez miste ook het feestje voor de titel. "Nog zoiets waar ik jarenlang naar verlangd heb. Ik was er dan wel niet bij, maar ik vind wel dat ik deel uitmaak van het kampioenenteam, tenslotte heb ik nog een halfjaar meegespeeld. Ook al heb ik met de play-offs natuurlijk de bepalende fase gemist."

We zijn niet ongelukkig, maar zeker ook niet gelukkig met de beslissing om Brugge te verlaten

Het sluimert door... Vazquez heeft spijt van zijn beslissing. "We zijn niet ongelukkig, maar zeker ook niet gelukkig met de beslissing om Brugge te verlaten. Het leven in Mexico-stad is niet wat we er ons van voorgesteld hadden. Meer dan 25 miljoen inwoners en het is er een beetje gevaarlijk. Zeker als je familie en kinderen hebt, is het er niet gemakkelijk. Als we buitenkomen, hebben we bescherming nodig. We zoeken naar een oplossing."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
Reacties.