Zo overtuigde Erik Van Looy Thomas Buffel voor DSMTW: "Ik kwam hem tegen op mijn eerste Tomorrowland ooit"

25 oktober 2016 18:31

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld is intussen één week ver. In de editie van dit jaar maakt ook Genk-aanvoerder Thomas Buffel zijn opwachting, al zei die misschien iets te vroeg ja op het aanzoek van presentator Erik van Looy...

"Ik kwam Erik tegen op mijn eerste Tomorrowland ooit", doet Buffel zijn verhaal bij Voetbalkrant.com. "Ik was een beetje in de vibes toen ik toestemde. Dat leek me wel leuk. Toen ik twee dagen later al een mail in de bus kreeg, kon ik nog moeilijk neen zeggen."

Op het einde van je carrière is het niet slecht om nieuwe mensen te leren kennen en je horizonten te verleggen - Thomas Buffel

En dus duikt Buffel op 28 november de studio in voor minstens één opname die in december op de buis komt. "Op het einde van je carrière is het niet slecht om nieuwe mensen te leren kennen en je horizonten te verleggen."

"In films was ik vroeger sterk, maar door jaren in het buitenland te wonen heb ik een gat qua Belgische acteurs. Hopelijk krijg ik daarover niet te veel vragen. We zien wel waar het schip strandt. Gordon (Nederlandse artiest, red.) lag er ook na één aflevering uit, maar we hebben toch goed kunnen lachen."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ KRC Genk
 
 
Reacties.