Het lijkt einde verhaal voor Gedoz in Brugge, maar... één persoon gelooft nog in hem

25 oktober 2016 13:23

Felipe Gedoz werd met veel toeters en bellen voorgesteld bij Club Brugge. Hij gold als een rastalent, maar kon zich nooit helemaal doorzetten bij blauw-zwart. Voor sommigen is het geduld op, al is er één man in Jan Breydel die denkt dat het nog goed komt.

Ondanks de overwinning tegen de aartsrivaal loopt niet iedereen er vrolijk bij in Brugge. Felipe Gedoz kan maar niet doorbreken in het team en het geduld bij de technische staf raakt stilaan op volgens HLN. Ook zijn ploegmaats en het bestuur hebben het geloof in de Braziliaan wat verloren.

Enkel Michel Preud'homme heeft nog vertrouwen dat het goedkomt met de middenvelder. Hij hoopt dat het talent op een dag toch weer komt bovendrijven. Want dat de 23-jarige talent heeft, staat buiten kijf.

Back to Brazil?

Gaat Gedoz nog wel veel kansen krijgen? Zijn contract loopt eind dit jaar af en bij Brugge zijn ze niet geneigd een nieuw voorstel op tafel te leggen. Willen ze nog iets verdienen aan hem, zal er in de winter een oplossing moeten gezocht worden. Een terugkeer naar Brazilië lijkt niet uitgesloten.

De Braziliaan reageerde afgelopen weekend nukkig op sociale media, daarover kan je hier meer lezen.

Maxim Cleemput

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.