Ook bij de vrouwen 'Derby der Lage Landen': "Konden ze nog niet verslaan, hoog tijd om daar verandering in te brengen"

05 november 2016 10:12

Niet enkel de Rode Duivels spelen in november een Derby der Lage Landen. Dat doen ook de Belgian Red Flames op 24 november aan Den Dreef in Leuven. "Ook bij de vrouwen is dat een speciale wedstrijd."

In november staan twee erg leuke duels op het programma voor de belgian Red Flames. Eentje tegen Denemarken op maandag 28 november, maar vooral op donderdag 24 november tegen ... Nederland.

Konden nog nooit winnen van Nederland, in tegenstelling tot de Duivels

De Oranje Leeuwinnen organiseren volgend jaar het EK in eigen land, dinsdag weten we of met hen en/of Denemarken ook in de EK-groep zitten. Het treffen met Nederland begint om 19.45 uur in Leuven.

"Nederland – België is ook in het vrouwenvoetbal iets speciaal. We hebben wel nog nooit kunnen winnen van Nederland, dus dit is het moment om daar verandering in te brengen", aldus bondscoach Ives Serneels.

"Denemarken is dan weer altijd op grote toernooien aanwezig en ze zullen iets terug willen doen na de match die we van hen wonnen op de Algarve Cup, maar we zijn zelf ook gegroeid de voorbije acht maanden."

Tickets voor de match tegen Nederland kan u alvast aan 5 euro bestellen via DEZE LINK. Speelsters tot 16 jaar kunnen met hun club zelfs komen kijken aan 1 euro/ticket. Deel gerust het onderstaande evenement (klik op de foto) met al je vrienden en/of vriendinnen.

Aernout Van Lindt

België \\ Nederland
 
 
Reacties.