Vreven dan toch geen Antwerp-coach: "Heb gesprekken gehad met Decuyper, maar..."

18 november 2016 14:25

Na de chaos bij Antwerp kan de rust stilaan terugkeren. Wim De Decker is aangesteld als hoofdtrainer en staat vanavond tegenover Oud-Heverlee Leuven. Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen.

Een naam die veel genoemd werd na het ontslag van John Bico en zijn twee trainers, was Stijn Vreven. De trainer werd eind oktober aan de kant geschoven van Waasland-Beveren en zou niet te lang willen wachten om aan een nieuw avontuur te beginnen.

Uiteindelijk koos Patrick Decuyper voor Wim De Decker als T1 bij de Great Old. "Ik heb goede gesprekken gehad met Patrick Decuyper", vertelt Vreven in Het Belang van Limburg. "Blijkbaar heeft De Decker beslist om terug te keren uit het buitenland en de de uitdaging aan te gaan.".

Ik heb enkele gesprekken gehad met Patrick Decuyper, maar Antwerp heeft beslist om voor een andere piste te gaan - Stijn Vreven

"Daarop heeft Antwerp besloten om voor die piste te gaan. Dat is alleszins wat ik te horen kreeg", gaat Vreven verder. "Achter dit verhaal heb ik dus een punt gezet. Het is nu wachten op een volgende ernstige aanbieding en dan zien we wel verder."

Tim Bex

2e klasse \\ Antwerp \\ OH Leuven
 
 
Reacties.