Riga uit ongenoegen na verlies tegen OHL: "Dat heeft de wedstrijd helemaal doen kantelen"

28 november 2016 13:05

Cercle Brugge kende met vier op zes een sterke start van de tweede periode. Oud-Heverlee Leuven was aan den Dreef echter te sterk voor de Vereniging. José Riga was ontgoocheld na de verliespartij.

"Wat ik van de match of van de uitslag vond? Van de wedstrijd kan ik weinig zeggen", opent José Riga de persconferentie in Leuven. "Ik vind het spijtig dat we op deze manier verliezen. Er waren enkele beslissingen van de scheidsrechter die ons niet geholpen hebben."

"Die rode kaart (van Maertens, nvdr) was geen uitsluiting waard", vervolgt de Cercle-trainer. "Dat heeft de wedstrijd helemaal doen kantelen. En dan was er die strafschop. Na die penalty werd het helemaal moeilijk, al hadden we nog één of twee kansen. Dit is een match die snel vergeten mag worden."

Geen goede match

Na een mooie vier op zes kon Cercle dus geen vervolg breien aan het sterke begin van de tweede periode. "In deze situatie zijn alle punten mooi meegenomen. Tegen Antwerp en Lommel hebben we zeker niet slecht gespeeld, maar hier was het echt niet goed. De tribune mag dan wel mooi zijn, maar de staat van het veld is slecht", concludeerde Riga.

Bart Ver Elst

2e klasse \\ Cercle Brugge \\ OH Leuven
 
 
Reacties.