Artiest-componist-songschrijver en bovenal Gent-fan Miguel Wiels getuigt over het meest heuglijke moment toen hij en telefoontje van Vanhaezebrouck kreeg met bijzonder voorstel

13 januari 2017 21:51

Miguel Wiels is een graag geziene gast bij AA Gent. De artiest, componist en songschrijver doet ala jaren de ploegvoorstelling van de Buffalo's en trad ook al vaak op sponsoravonden.

Wiels is dan ook een echte Gent-fan en houdt ervan om bij zijn favoriete club betrokken te worden. "Stiekem zou ik graag iets binnen de voetballerij doen. Ik heb al een beetje mijn connecties bij Gent, Sven Kums werd zelfs een copain", vertelt Wiels in Sport/Voetbalmagazine.

Ook bij de kampioenshulde was de bekende Vlaming betrokken en hij schreef zelfs een nieuw supporterslied voor de club uit de Arteveldestad. "Maar het meest heuglijke moment was het telefoontje van Hein Vanhaezebrouck", aldus Wiels.

"Om tijdens de teambuildingstage in Vielsalm op de slotdag met de piano de spelers te begeleiden bij het maken van een supporterslied. Ik was met mijn pianootje al onderweg nog voor hij de telefoon neerlegde."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ KAA Gent \\ Middlesbrough \\ Watford
 
 
Reacties.