Teodorczyk stuurt zijn kat naar Gala van de Gouden Schoen

08 februari 2017 22:14

Naast enkele spelers van Club Brugge, was ook Lukasz Teodorczyk één van de kanshebbers op de Gouden Schoen. De speler van RSC Anderlecht speelde een geweldige eerste seizoenshelft, maar zakte woensdagavond niet af naar Lint voor het Gala van de Gouden Schoen.

Teodorczyk zakte niet af naar Lint om het Gala van de Gouden Schoen bij te wonen. De Poolse aanvaller genoot woensdag - net als alle andere spelers van Anderlecht - van een vrije dag. Teodorczyk maakte van die dag vrijaf gebruik om naar zijn vaderland Polen af te zakken. Eén probleem: hij keerde niet op tijd terug voor het Gala van de Gouden Schoen.

Zaak krijgt wellicht nog staartje

Aanvankelijk leek het om familiale redenen te gaan, maar bij Anderlecht wilde men dat niet bevestigen. Het lijkt er dan ook op dat de hele zaak nog een staartje zal krijgen. Een reactie van Anderlecht-woordvoerder David Steegen lees je hier.

Teo speelt nog maar pas sinds dit seizoen in de Jupiler Pro League, maar op basis van een geweldige heenronde tijdens de huidige voetbaljaargang kwam hij in aanmerking om de Gouden Schoen te winnen. Uiteindelijk werd de Pool tweede, achter José Izquierdo (Club Brugge).

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.