Het blijft wachten: "Waar blijft Refaelov?"

13 februari 2017 09:46

Club Brugge liep, nota bene in het weekend na de triomf op de Gouden Schoen, tegen een ontnuchterende nederlaag in Lokeren aan. Marc Degryse heeft vertrouwen in Club, maar het moet toch oppassen.

Al maakt Marc Degryse zich nog geen grote zorgen. "Ook tegen Lokeren hoefde Club Brugge niet te verliezen", aldus de analist in Het Laatste Nieuws. "Toch iets om bij stil te staan: Club verliest buitenshuis veel van zijn macht."

"Er werd zes keer verloren weg van Jan Breydel, dat is veel. Hoe dan ook zal Club op verplaatsing toch een paar keer moeten winnen in play-off 1." Daarvoor heeft het z'n creatieve jongens nodig om de boel te openen.

De spelers lijken er altijd van uit te gaan dat het wel zal goedkomen -Marc Degryse

"Ik heb de indruk dat de spelers er altijd van uitgaan dat het wel zal goedkomen. Niet dus. Club moet buitenshuis met nóg meer overtuiging voetballen, nog scherper. Eenmaal Club op achterstand komt, trekt de tegenstander een dubbele gordel op."

"Dan is het team te afhankelijk van de acties van Izquierdo. Want wie is er nog met een passeerbeweging? Refaelov zoekt hopeloos naar zijn beste vorm. Dat zie je in zijn spel, hij mist vertrouwen. Club zal de beste Rafa nodig hebben om kampioen te worden, tenzij Rotariu de joker kan zijn", sloot Degryse af.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.