Onze mening: Reviewcommissie heeft werk met Gano, Persoons, De Witte, Filipovic, ...

20 februari 2017 12:33

De Reviewcommissie komt vandaag waarschijnlijk samen voor speeldag 27 in de Jupiler Pro League. We zijn benieuwd wie ze gaan oproepen, maar wij zagen alvast een aantal fases die onder de loep mogen worden genomen.

Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie kunnen worden bekeken. Die vergelijken we dan steeds met wat de Reviewcommissie uit zijn hoed tovert. De voorbije weken leken de spelers goede voornemens te hebben gemaakt, maar dit week zal de Reviewcommissie wél opnieuw zijn werk hebben bij het nakijken.

Zinho Gano

Zinho Gano ging na 17 minuten stevig in duel met Dino Arslanagic. In de lucht volgde een slaande beweging richting de Moeskroen-verdediger, waar hij vervolgens de gele kaart voor kreeg.

Koen Persoons

Koen Persoons ging na direct na rust fors door op Glenn Claes. De Mechelse invaller speelde nog even door, maar moest er uiteindelijk toch af. Persoons kreeg er terecht geel voor.

Seth De Witte

Seth De Witte maakte een duidelijke armbeweging richting Persoons. Een actie die aan het oog van Jan Boterberg ontsnapte.

Zeljko Filipovic

Zeljko Filipovic gooide er in het slot van de partij tussen KV Mechelen en Lokeren nog een drieste tackle in op Persoons. Kreeg er meer dan terecht geel voor.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ KV Mechelen \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.