"Anderlecht straalt onoverwinnelijkheid uit"

27 februari 2017 09:03

Anderlecht en Club Brugge zijn op weg naar een klassieke tweestrijd. De twee tenoren pakken zowat alle punten en de rest laat het afweten. Vooral Anderlecht heeft zich goed herpakt, zag ook Marc Degryse.

"Puur qua spektakel is het nog altijd niet fantastisch bij Anderlecht - ook al is het al een pak beter dan begin dit seizoen -, maar het is toch knap om te zien hoe dit elftal gewoon doorgaat op zijn goeie elan. Zelfs na een zware Europese verplaatsing nam Anderlecht makkelijk de maat van Racing Genk", schrijft Degryse in HLN.

Degryse ziet dat iedereen tegenwoordig het verschil kan maken bij paars-wit. "Voor de rust was de match zeker in evenwicht, maar er zit een soort vertrouwen in dit Anderlecht. 'Het komt wel goed.' En eigenlijk is dat niet onterecht: er is altijd wel iémand die het verschil maakt. Nu was het opnieuw Tielemans die met een heel mooie knal de wedstrijd besliste. Volgende week tegen KV Mechelen is hij geschorst, maar dan zal het wel een andere speler zijn die Anderlecht over de streep trekt - Hanni of Teodorczyk bijvoorbeeld."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KRC Genk
 
 
Reacties.