OFFICIEEL: Dit is de nieuwe coach van Lierse

17 maart 2017 11:11

Wat verwacht werd, is ook waarheid geworden. Zopas heeft Lierse SK Fred Vanderbiest voorgesteld als nieuwe hoofdcoach. De ex-coach van Antwerp en Oostende moet de Pallieters terug naar 1A proberen leiden.

“Ik ben blij dat Lierse aan mij gedacht heeft voor deze job. De eerste moeilijke termijn in mijn carrière is nog maar net voorbij, maar zowel mijn periode bij Antwerp als in Cyprus bekijk ik niet negatief maar eerder verrijkend", geeft de kersverse hoofdcoach aan op de website van de club.

Groep doorlichten in play-off 2 -Fred Vanderbiest

"Toen ik telefoon kreeg van Lierse was ik wel verrast, maar we waren er na ons eerste gesprek al snel uit. Ik ben heel gecharmeerd door de club Lierse en wat ze vorig jaar bereikten. Het is dan ook logisch dat ik wil verder bouwen op het goede dat er al is, er is geen reden om alles overboord te gooien."

Hij zal de kern in play-off 2 uitvoerig kunnen testen. "De komende play-off 2 is ideaal om de huidige groep door te lichten en te zien waar we links of rechts nog kunnen bijsturen of aanpassen naar volgend seizoen toe.”

Sander De Graeve

Lierse SK
 
 
Reacties.