'Barcelona schrapt twee grote namen, deze trainers zijn nog in de running om Luis Enrique op te volgen'

22 maart 2017 15:37

Huidig coach Luis Enrique houdt het na het seizoen voor bekeken in Camp Nou en dat wil dus zeggen dat FC Barcelona dezer dagen werk maakt van een opvolger. Verschillende (grote) namen circuleren in de wandelgangen, maar het bestuur van de club zal niet eender wie aanstellen.

Zo meldt Mundo Deportivo dat Barcelona de namen van Jürgen Klopp (Liverpool), Quique Setien (Las Palmas) én Jorge Sampaoli (Sevilla) van zijn lijstje met potentiële opvolgers voor Luis Enrique heeft geschrapt.

Die laatste leek even de gedoodverfde opvolger van Enrique, maar lijkt nu naast een job bij Barcelona te grijpen. De drie coaches voldoen volgens het bestuur van de Catalaanse reus om verschillende redenen niet aan het gezochte profiel.

Koeman?

Zijn wel nog steeds in de running om het roer op Camp Nou over te nemen: Ronald Koeman (Everton), Juan Carlos Unzué (assistent bij Barcelona), Ernesto Valverde (Athletic Bilbao) en Eusebio Sacristan (Real Sociedad). Wie moet er volgens jou coach worden bij Barcelona? Laat het ons weten in onderstaande poll!

Redactie

Serie A \\ La Liga \\ Barcelona
 
 
Reacties.