Waarom Genk draaischijf Pozuelo wellicht niet nog een seizoen kan houden

22 maart 2017 15:54

KRC Genk zou in de komende maanden liefst van al geen enkele basisspeler van de huidige ploeg laten gaan. In de plannen voor volgend seizoen spelen de huidige sterkhouders een belangrijke rol. Al wordt het héél moeilijk om Alejandro Pozuelo te houden...

De 25-jarige Spanjaard ontpopte zich tot dé patron op het middenveld van Genk. Pozuelo is de draaischijf van de Limburgse club, ziet het snel en probeert de balletjes op de juiste plaats neer te leggen om zijn ploegmakkers in scoringspositie te brengen. Toch moet Genk wellicht op zoek naar een vervanger voor de ex-speler van Real Betis.

Genk lichtte dan wel de optie in het contract van Pozuelo, waardoor de Spanjaard ook de komende twee seizoenen onder contract ligt in de Luminus, toch lijkt de middenvelder straks te vertrekken.

Vrouw en kinderen al terug in Spanje, wanneer volgt Pozuelo?

Volgens Het Laatste Nieuws kan het gezin van Pozuelo – zijn echtgenote Beatriz en twee zoontjes Alejandro Junior en Alvaro – heeft moeite om te aarden in België. De vrouw en kinderen zijn inmiddels weer naar Spanje verhuisd.

Een terugkeer naar de Spaanse competitie zou dan ook goed uitgekomen voor Pozuelo. Tijdens de dubbele confrontatie in de Europa League met Celta de Vigo krijgt hij alvast de kans om zich te tonen.

Redactie

KRC Genk
 
 
Reacties.