Win een kampioensfeest op Pro League-niveau!

27 maart 2017 15:06

De voetbalcompetities naderen hun einde en de spanning stijgt vaak naar grote hoogte. Niet alleen in de Jupiler Pro League, maar op alle niveaus worden de competities in de komende weken beslist. Unibet begrijpt als geen ander hoe mooi het vieren van een kampioenschap kan zijn.

Daarom schenkt Unibet 1 uniek kampioensfeest aan een eerste elftal uit de provinciale reeksen. Iedere club uit de provinciale reeksen, die na het weekend van 9 april kampioen kan worden, maakt kans op een fantastisch kampioensfeest. Naast de overhandiging van de beker door prachtige dames, een podium en een dj, is er een cameraploeg aanwezig die sfeerbeelden van de wedstrijd schiet en het kampioensfeest voor het nageslacht vastlegt.

Als klap op de vuurpijl stelt Unibet ook een open bus ter beschikking waarmee de lokale triomftocht een feit is. Naast het Kampioensfeest, geeft Unibet ook nog verschillende kampioenspakketten weg. Deze bestaan uit een kampioensbord met de clubnaam, een beker en confettikanonnen. Iedere club die nog kampioen kan worden en meer dan 100 stemmen verzamelt, ontvangt een kampioenspakket.

Om kans te maken op dit unieke feest is het niet alleen belangrijk om kampioen te spelen, maar ook om de meeste stemmen te verzamelen op www.kampioensfeest.be. Dit kan voor het Kampioensfeest tot en met 9 april en de club die op dat moment de meeste stemmen heeft verzameld en bovendien kampioen kan worden, wint het kampioensfeest.

Redactie

Club Brugge \\ KAA Gent
 
 
Reacties.