Topclubs zitten massaal achter Lierse-sterkhouder: na KRC Genk springen nu ook Anderlecht, Club Brugge en Zulte Waregem in de dans

29 maart 2017 08:07

Lierse SK greep dit seizoen naast de felbegeerde promotie en dat heeft zijn consequenties. Coach Eric Van Meir moest vertrekken, enkele spelers willen dan weer het Lisp verlaten.

Dylan De Belder gaf al aan dat hij volgend jaar graag in de Jupiler Pro League aan de slag gaat. Ook voor spelmaker Manuel Benson zit die kans er dik in. Nadat eerder KRC Genk al interesse toonde, zitten nu enkele andere clubs achter de Belgische belofteninternational aan.

Ook Lokeren, Zulte Waregem en G5-clubs Club Brugge en Anderlecht volgen Benson, meldt Het Nieuwsblad. De 20-jarige creatieveling voetbalde als twaalfjarige al voor paars-wit, dat extra Belgen in zijn kern goed kan gebruiken.

500.000 euro

Benson mikt echter op een club waar hij speelkansen krijgt. Toch zint hij op een vertrek. Zo liet de Pallieter de onderhandelingen over een contractverlengingen on hold zetten. Momenteel ligt de jeugdinternational nog vast tot medio 2018. Lierse wil minstens 500.000 euro vangen voor zijn sterkhouder.

Redactie

Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Lierse SK \\ Sporting Lokeren \\ Zulte Waregem \\ België
 
 
Reacties.