Nuytinck heeft revanche beet tegen Ibrahimovic: "Drie jaar geleden pakten we het totaal verkeerd aan"

13 april 2017 23:58

Herinnert u zich nog hoe Bram Nuytinck drie jaar geleden voetballes kreeg van Zlatan Ibrahimovic? De verdediger kreeg toen echter amper hulp van zijn ploegmaats. Deze keer stak hij de Zweed zo goed als in zijn achterzak.

Ibrahimovic kon amper één keer voor gevaar zorgen, voor zijn doen ver onder zijn gemiddelde. Nuytinck had zijn revanche beet. "Dit was een heel ander soort wedstrijd dan drie jaar geleden. Toen pakten we het volledig verkeerd aan. Deze keer stonden we goed in blok en hebben we zo ook verdedigd", gaf Nuytinck ons mee.

Ibrahimovic werd er zelfs wat gefrustreerd door en daar droeg Nuytinck de sporen van op zijn gezicht. "Een trap van Zlatan ja, maar hij is zich direct daarna komen excuseren. Dat gebeurt nu eenmaal in het voetbal."

Nuytinck, die de laatste weken op de bank zat, was echt wel goed. "Dat is door de trainer. Die wisselt veel om iedereen fit te houden. Ik speelde dit seizoen al 41 matchen, het meeste van alle verdedigers. Het is dus wat dat betreft mijn beste jaar voor de club. Of dit mijn beste match was Europees? Hmm, die ene op verplaatsing bij AC Milan in mijn eerste seizoen was ook niet slecht."

Johan Walckiers

Europa League \\ Anderlecht \\ Manchester United
 
 
Reacties.