Geen verklaring bij Tom Van Hyfte... "Maar dat het hier inslaat als een bom, dat is wel duidelijk ja"

14 januari 2018 15:55

Beerschot-Wilrijk leek 83 minuten lang op weg naar een zege tegen Cercle Brugge, maar in de slotminuten liep het fout. Drie goals in de slotfase zorgden ervoor dat de Mannekes niet op één punt, maar plots op zeven punten van Cercle staan.

"Ik heb hier niet meteen een verklaring voor", waren de eerste woorden van een teleurgestelde Tom Van Hyfte. "In de tweede helft was er ook niks aan de hand. We moesten voor de 3-0 gaan, dat hebben we tijdens de rust gezegd."

Beerschot-Wilrijk controleerde en had kansen op die 3-0, maar dan was er nog de dolle slotfase. "Tot de 82e minuut is er niks aan de hand en dan scoren zij uit die corner, die we bovendien nooit mochten weggeven. Dan waren we het vijf minuten volledig kwijt. Dat had ik niet zien aankomen."

"Ik denk dat iedereen beseft dat we hier een serieuze kans hebben laten liggen"

"Ik denk dat iedereen beseft dat we hier een serieuze kans hebben laten liggen. Volgende week is het opnieuw een wedstrijd, dus we moeten zorgen dat de kopjes opnieuw fris zijn. Maar dat het hier vandaag inslaat als een bom, dat is wel duidelijk ja", besluit Van Hyfte.

Bart Ver Elst

2e klasse \\ Cercle Brugge \\ Beerschot
 
 
Reacties.