Van Wijk haalt lachers op zijn hand na Gent - KV Mechelen met quotes over een ... deur in de Ghelamco Arena

18 februari 2018 22:40

Dennis Van Wijk heeft er een zenuwslopend weekend opzitten, zoveel is duidelijk. Zulte Waregem - Eupen was geen match voor hartlijders en dat was Gent - KV Mechelen ook niet. De Kakkers komen er als morele winnaar uit, de coach sprak over zijn stressniveau doorheen het weekend.

Op zaterdag had Van Wijk flink wat stress: "Ik heb de match afgezet van Eupen, want ik was op van de zenuwen. Ik heb dan maar naar Club Brugge – Genk gekeken", aldus de oefenmeester van KV Mechelen. "De hartslag ging zaterdag meer omhoog dan zondag."

Schurend scharniertje

"Want andere ploegen kan je niet sturen, dus het was een beetje hectisch. Voor de match van Mechelen vandaag was ik eigenlijk minder nerveus daardoor, want we moeten enkel naar onszelf kijken en je eigen ploeg kan je wél sturen."

Snel nerveus is hij dus ook niet, of toch? "Ze mogen hier eens wat olie spuiten aan de deuren. Daar word ik pas echt nerveus van, het gaat door merg en been. Dat maakt me nerveuzer dan een wedstrijd", haalde de coach de lachers op zijn hand met een verwijzing naar een 'schurend scharniertje' in een deur tussen de perszaal en mixed zone van de Ghelamco Arena.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.