Nog drie zware dobbers voor KV Mechelen, maar dat schrikt fans niet af: "Thuis is dat normaal gezien geen probleem, tegen goeie ploegen kunnen we altijd iets meer"

20 februari 2018 17:47

Thuis Charleroi, uit Standard en tot slot thuis Waasland-Beveren. Als KV Mechelen straks in eerste blijft dan zal het dat allerminst gestolen hebben. Op papier lijkt Eupen het in het competitieslot iets makkelijker te hebben, maar Achter de Kazerne geloven ze rotsvast in een goeie afloop.

"Een moeilijk programma? Kijk, ik speel eigenlijk liever tegen goeie ploegen want die spelen tenminste voetbal. Thuis is dat voor Mechelen normaal gezien ook geen probleem, dan kunnen we altijd iets meer", vertelt Rudi Van Espen van supportersclub 'De Oude Post' uit Rijmenam.

Verdienste Van Wijk

Na de recente 5 op 9 is het geloof helemaal terug, vooral ook omdat 'Malinwa' punten pakte op Anderlecht én op AA Gent, onverhoopt: "Zeker nu het heilige vuur weer brandt onder Dennis van Wijk. Dat is toch zijn verdienste. Onder de vorige coach was de bezieling volledig weg. Er zit opnieuw beleving, strijd en mentaliteit in de ploeg. Ook de steun van de fans helpt natuurlijk, we steunen ons team door dik en dun." Charleroi is bij dezen gewaarschuwd voor zaterdag, het zal kolken in Mechelen.

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.