? Potje kookt serieus over bij (belangrijke!) ploegmaat De Bruyne en Kompany, die fikse schorsing riskeert

20 februari 2018 12:40

Een bittere uitschakeling in de FA Cup voor Manchester City gisteravond en na afloop kookten de potjes flink over. Niet in het minst bij Sergio Agüero, de spits van 'The Citizens' en ploegmaat van Kevin De Bruyne en Vincent Kompany vocht een robbertje uit met een fan van Wigan.

Dolle vreugde bij de aanhang van de stuntende derdeklasser, met dank aan een doelpunt van cultheld Will Grigg (lees er HIER alles over), maar bij Man City niks dan frustratie na de onverwachte exit in de achtste finales van de FA Cup.

Vooral de Argentijnse sluipschutter 'Kun' Agüero kon de uitschakeling maar moeilijk verkroppen en ging fysiek in de clinch met een uitdagende supporter van Wigan. En uiteraard zijn daar beelden van die de topaanvaller van de leider in de Premier League in een lastig parket brengen.

In Engeland lachen ze immers niet met dit soort van baldadige uitspattingen en dus riskeert de 29-jarige Agüero een zware schorsing. Nog een geluk dat een aantal mensen op het veld hem nog enigszins in bedwang konden houden ...

Glenn Bogaert

Manchester City \\ Wigan
 
 
Reacties.