Roger Vanden Stock geef toelichting bij ontslag als voorzitter Pro League: "Het is genoeg geweest, iemand anders zal het vanaf nu moeten doen"

21 februari 2018 19:37

Roger Vanden Stock zorgde vandaag voor een verrassing op de vergadering van de Pro League. De aftredende voorzitter van Anderlecht dient ook zijn ontslag in als voorzitter van de vereniging van de 24 Belgische profclubs. Hij vindt dat het tijd is dat iemand anders het heft in handen neemt.

"Ik heb mijn ontslag aangeboden omdat ik denk dat het genoeg geweest is. Iemand anders zal het vanaf nu moeten doen als voorzitter van de Pro League. Of ze mijn beslissing aanvaard hebben? Dat moeten ze neit doen, maar ik geef hoe dan ook mijn ontslag", klonk het voor de camera's van VRT en VTM.

Op 75-jarige leeftijd sluit de sterke man van Anderlecht alweer een hoofdstuk af: "Het is natuurlijk altijd emotioneel als je stopt met iets wat je gedaan hebt. Maar gezien mijn leeftijd is het tijd om de fakkel door te geven. Ik verdwijn natuurlijk niet helemaal. Ik blijf een liefhebber van het voetbal en van mijn club."

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.