Andy Najar laat in zijn hart kijken: "Zijn momenten geweest dat ik het echt niet meer zag zitten"

22 februari 2018 06:42

Terwijl Hein Vanhaezebrouck haast week na week stevig moet puzzelen om aan een volwaardige kern te geraken, werkt Andy Najar naarstig aan zijn comeback. De Hondurese flankspeler onderging een hamstringoperatie en hoopt dit seizoen nog terug te keren, maar dat is héél optimistisch gesteld.

De nog altijd maar 24-jarige rechtsback wordt gemist door paars-wit, maar in het Astridpark houden ze er rekening mee dat Najar pas volgend seizoen zijn rentree zal kunnen vieren. Intussen heeft de RSCA-sneltrein, naast zijn revalidatie, wel tijd voor interviews. Zo sprak hij met het Hondurese 'Diez'.

"Ik hoop in het slot van dit seizoen nog een paar matchen mee te pikken, maar ik ga mij niet forceren. Daarvoor was het de voorbije maanden al moeilijk genoeg", stelt Najar. "Op sommige momenten zag ik het niet meer zitten, maar die gebruik ik om sterker terug te keren. Ik ben supergemotiveerd."

De offensief ingestelde verdediger van Anderlecht is alvast niet bezig met een vertrek: "Een transfer is momenteel niet aan de orde. Eerst wil ik opnieuw 100% fit geraken, daarna zien we wel wat de opties zijn. Ik heb nog een contract bij Anderlecht en voel me hier goed."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.