Vertrokken speler haalt uit: "Ik verloor mijn tijd bij Standard en kreeg geen respect"

22 februari 2018 16:33

De passage van Filip Mladenovic bij Standard was van korte duur. De Servische linksachter kwam naar Luik op vraag van toenmalig coach Aleksandar Jankovic. Een jaar later zocht hij alweer andere oorden op.

Mladenovic trok deze winter naar Lechia Gdansk en houdt geen te beste herinneringen over aan zijn Luikse periode. "Ik kwam uit de Bundesliga, maar toch vertelde de coach me dat ik meer tijd nodig had. Belachelijk", zegt de vleugelverdediger in La Dernière Heure. "Jankovic stelde me teleur, hij was niet de man die ik kende van bij Rode Ster Belgrado."

De komst van Ricardo Sa Pinto, die nog in Belgrado werkte, was hoopgevend. "Maar op de eerste training, had ik hem niet gezien. Ik sprak alleen met Olivier Renard, die me vertelde dat de coach niet op me rekende en ik met het andere team moest meetrainen."

Mladenovic wist hoe laat het was. "Door problemen met mijn zaakwaarnemer vond ik tijdens de zomer geen oplossing. Ik verdeed mijn tijd bij Standard en werd zelfs niet als een beest behandeld. Er was gewoon geen respect."

Florent Malice

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Lechia Gdansk \\ Jagiellonia Bia?ystok
 
 
Reacties.